Dag 1 (17/02/2023)

Na lang wachten zijn we weer weg!💚🇬🇲

We hebben er lang naar uitgekeken en vandaag is het eindelijk zo ver: Gambia here we come!

Afspraak op de luchthaven in Zaventem om 9u30 met 14 volgepakte valiezen. Deze waren goed gevuld met educatief en medisch materiaal. Het was kantje boordje om de extra toegelaten kilo’s niet te overschrijden.

Na een vlucht van 7 uren en een tussenstop in Dakar, kwamen we aan in Banjul, de hoofdstad van Gambia. Een halfuur te vroeg, alle valiezen mee en geen problemen met de paspoorten. Zijn we wel in Gambia? 😁 De zon, de lachende gezichten en de geur verraden dat we er wel degelijk zijn.

Alles verliep heel vlot en onze contactpersonen stonden ons op te wachten. Het was een erg fijn weerzien met Kalifa en Karamo. De 14 valiezen werden op het busje geladen en hup … back on the road richting Guntur.

Het werd een drukke rit, veel volk op de baan, al veel gebabbeld met Kalifa over het reilen en zeilen in Gambia. Na een uurtje rijden kwamen we aan in ‘Footsteps Ecolodge’. Ook dit voelde als thuiskomen!

Nog even wat details bespreken en ons bed in. Morgenvroeg staat de wekker om 7u voor onze eerste volgeplande werkdag! 

4 reacties

  1. We zijn trots op jullie grote engagement en wensen jullie veel sterkte en hartverwarmende momenten. We kijken uit naar jullie fotos en reisverhaal. Ann Wim en de kids

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment