Dag 1 (24/02/2022)

Eindelijk, het is zover! We kunnen na twee jaar terug naar Gambia. Weken zijn we bezig geweest met de voorbereidingen en vanochtend was het zover.

Gepakt en gezakt met 14 valiezen stonden we deze ochtend in Zaventem. Inchecken, bagage afgeven en ‘we were ready for take off!’ Iedereen stiekem met wat zenuwen, alles mee? Hoe gaat het daar zijn?

 

Na acht uur vliegen kwamen we aan op Banjul Airport. Het was al half acht ‘s avonds en toch bijna 25 graden warmer dan in België!

Even wat stress, zullen we getest worden of niet? Oef, niet nodig, onze CST was voldoende! Even wachten op onze koffers en na de nodige controles konden we de luchthaven verlaten.

We werden opgehaald door onze trouwe vrienden Kalifa en Karemo. Het was een warm weerzien. En dan de grote puzzel: hoe krijgen we 14 koffers in het busje? Voor ons een raadsel, voor onze chauffeur een piece of cake. En hebben we al vermeld hoe tof de bus is? Kijk zeker eventjes naar de foto’s.

Na een uurtje rijden kwamen we vermoeid van de reis aan op onze slaapplaats! Nog snel iets klein eten, eerste blog versturen en direct in ons bedje! Zo zorgen we dat we goed zijn uitgeslapen voor de komende dagen!

 

Volgen jullie mee? Tot morgen!

6 reacties

 1. Fijn om horen dat alles vlot is verlopen!
  Dit avontuur is goed begonnen!
  Ik heb nu al veel bewondering voor jullie!
  Groetjes
  Asïa

 2. Vanuit de brasserie in Langerheide zijn we blij te horen dat jullie coronaproef zijn aangekomen. Wij gaan vandaag onze jarige van februari vieren met een verse Luikse wafel en een vleugje accordeon muziek.
  Regenachtige groetjes met af en toe een zonnetje Anja, Heidi, Thijs, Sandra, Marieke, Sophie en Ruune

 3. Bedankt voor het verslag. Fijn dat de heenreis goed verlopen is. Leuke foto’s! Hoop dat het goed meevalt en dat jullie eerdere werk is blijven draaien in die 2 jaar. Proficiat met jullie inzet! 💚

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment