Dag 5

Vandaag stonden we vroeg op om op tijd te zijn voor de start van de schooldag in de Hope Nursery School. We planden een voormiddag met hoekenwerk voor alle klasjes. Op deze manier konden de leerkrachten kennismaken met verschillende manieren van lesgeven en spelen. We gingen onder andere aan de slag met tekenen, knippen en torens bouwen. Zij leerden ons enkele woordjes zodat ook wij in het Mandinka aanwijzingen konden geven.

 

Nadien verplaatsten we ons naar de medische post in Sifoe. Hier hielpen we het personeel verschillende dozen uit te pakken en uit te leggen wat ze ermee konden doen. We hielpen ook een jongetje wiens hoofd gehecht werd, Sofie ondersteunde hem gedurende de hele behandeling. Hij werd nadien in de watten gelegd , hij kreeg een proper T-shirt en nieuwe schoenen.

 

Omdat de container nog niet aangekomen is, hadden we vandaag een uurtje vroeger gedaan. Hierdoor moesten we ons schema door elkaar gooien en hadden we zelf een uurtje vrij. De komende dagen zullen dus een verrassing zijn voor ons en voor jullie!

 

Benieuwd? Blijf ons zeker volgen op de blog, Facebook & Instagram!

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment