Dag 6

Dag zes en nog steeds geen container… Onze container met educatief en medisch materiaal had hier al voor ons vertrek moeten aankomen. We botsen op verschillende problemen en het einde hiervan lijkt nog niet in zicht. Deze namiddag hadden we crisisoverleg om te horen hoe het precies zit en of er iets is wat we kunnen doen. Ondanks de tegenslagen blijft onze bende een vat vol energie!

We kunnen hierdoor meer tijd doorbrengen in Hope Nursery School om de leerkrachten nieuwe technieken aan te leren. We gingen aan de slag met onder andere turnen, spelen en het alfabet. We hebben al het meegebrachte materiaal kunnen uitleggen aan de leerkrachten zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen wanneer we terug in Belgiƫ zijn.

 

In de late namiddag maakten we de planning voor ons bezoek in de school in Nyofelleh morgen. Lieve en Annelies sorteerden de medicijnen die we in onze koffers meebrachten.

 

Morgen terug naar Nyofelleh, wij hebben er alvast veel zin in!

3 reacties

 1. Hebben jullie geen trackingnr zodat je kan zien waar de container zich bevind. Soms liggen de schepen langer dan voorzien in een andere haven.

 2. Dag allemaal,
  Vandaag heb ik me “bijgelezen”. Fantastisch wat jullie doen: veel zinvol werk en enthousiasme bij iedereen. Het zindert door op jullie blog!
  Ook heel mooie foto’s.
  Goed om nog eens stil te staan bij hoe verwend wij zijn met beamers, bordboeken, fotodozen bij handboeken, enz.

  Hier lag vanochtend een laagje sneeuw…
  Ann D.S.

 3. Dag Ingrid en allemaal,
  Een eerdere reactie geraakte blijkbaar niet op jullie blog. Vandaag zijn jullie waarschijnlijk aan de terugreis begonnen of toch de voorbereiding ervan. Na meer dan een week zinvol en hartverwarmend werk. Jullie vlogen er meteen in en deden heel de tijd verder! Proficiat. Ook mooie foto’s, jullie inzet en enthousiasme zinderen door het scherm!
  Goede thuiskomst en nogmaals gefeliciteerd. Jullie toonden een GROOT hart voor Sifoe!
  Ann

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment