Dag 8

Ook vandaag ging onze groep gesplitst aan het werk.

 

Annelies, Lieve en Charlotte gingen vandaag naar de medische post in Sifoe. Annelies verdeelde samen met de verpleegster medicijnen en Lieve verzorgde een door een machete afgesneden vinger. Nadien vertrokken we met het hoofd van de medische dienst naar de groothandel om medicatie te kopen. Dit was gemakkelijker gezegd dan gedaan. We moesten eerst nog geld wisselen en de medicatie moest in een opslagplaats opgehaald worden. Het heeft ons een hele dag gekost, maar uiteindelijk hebben we de nodige spullen kunnen kopen.

 

De rest van onze groep gaf in de voormiddag les aan de tweede kleuterklas in Hope Nursery School. We openden de les met een poppenkastspel. Tijdens onze les leerden we de kinderen met fietsjes rijden, puzzelen en met kleuren werken. Wij gaven de leerkrachten “bijscholing” over de mogelijkheden en het doel van van het educatief materiaal.

Nadien trokken we naar de kleermaker om de nieuwe vlaggen en zakjes, die we zullen verkopen, te bekijken. Ook onze “familie” knuffels werden in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is werkelijk prachtig!

 

Eindelijk konden we onze container in ontvangst nemen! We hebben hem met een heel team uitgeladen en konden zo onze laatste avond feestelijk inzetten ❤

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment