Dag 9

Gisteren was onze laatste dag in Gambia. Doordat onze materialen donderdagavond pas laat geleverd werden, stond ons nog veel werk te wachten!

Na een korte nacht bleef de vraag of we ons werk tegen de middag zouden gedaan krijgen… Afrikaanse of Europese timing?

 

We startten omstreeks zeven uur in het educatief centrum in Sifoe met dozen te sorteren en fietsjes in elkaar te steken. Werken tegen de tijd!

 

Daarna brachten we sport- en educatief materiaal naar de school in Nyoffeleh, medicijnen en medisch materiaal naar de lokale medische post. Ter plaatste was het een en al vreugde met zoveel schitterende spullen.

 

Nadien haastten we ons terug naar het educatief centrum in Sifoe om de volgende dozen op te halen. Deze dozen vol medicijnen en medisch materiaal werden in de medische post van Sifoe overgedragen. Vervolgens stopten we in Hope Nursery School met ons educatief materiaal en de fietsjes, plezier alom bij de leerkrachten en de kindjes!

 

We sloten ons bezoek aan Hope Nursery School af met een laatste vergadering. We spraken met de leerkrachten over de toekomstplannen. Het was een emotioneel afscheid.

 

We hadden nog even tijd om de verjaardag van Sofie te vieren! Ze bakten een echte verjaardagstaart in de lodge en toen was het tijd om te vertrekken. We hadden alles rond gekregen, yes!

Tegen vier uur vertrokken we richting luchthaven om daar voor de laatste keer de Gambiaanse zon onder te zien gaan, tot volgend jaar!

Een reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment